You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Анџела Миткова

Комуникативна, енергична и посфетена на работата и науката

Професионален опис


Дипломиран Геодетски Инженер, потоа и Магистер по Геодезија, со работно искуство во областа на Инженерска и Катастарска геодезија.
Моментално се дообразувам во областана Веб Програмирање

Вештини


Категорија : Програмирање, Човечки ресурси, Друго

100

Дигитални вештини: Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Грижа за корисници, Селекција на човечки ресурси, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам, Енергична, незапрлива особа

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака