You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Darko Mirchev

Секогаш може да се научи повеќе!

Професионален опис


Грижата на корисници е секогаш императив. Доколку истата се поткрепи со технички насоки за користење на извесен продукт, очекуваниот резултат е среќен клиент.

Вештини


Категорија : Програмирање, Е-бизнис,

100

Дигитални вештини: Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2014
СОТУ Ѓорѓи Наумов - Битола
средно

Компјутерска техника и автоматика

Учество на обуки и тренинзи


2021
SEDC Seavus Education and Development Center
Front end Web Developer

2020
Brainster
Проектен Менаџмент

Стекнати сертификати


2021
Brainster
Проектен Менаџмент
2021
SEDC Seavus Education and Development Center
Front end Web Developer

Работно искуство


01.06.2021 - во тек
InPlayer
Technical Account Manager

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака