You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Николина Костоска

Исклучително вредна личност, секогаш насмеана и енергична. Крајно амбициозна, мотивирана и позитивна во секој поглед. Упорна и никогаш не се откажувам при зададени тешкотии.

Професионален опис


Одлично го владеам и течно го зборувам англискиот јазик и имам солидно познавање на германскиот јазик. Поседувам врвни комуникациски вештини и желба ми е да им помагам на клиенти. Имам огромна способност за пишување, користејќи ја мојата креативност.

Вештини


Категорија : Друго, Човечки ресурси,

100

Дигитални вештини: Преведување, Лекторирање, Водење и ажурирање евиденции, Истражувања, Грижа за корисници, Академско пишување,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


28.06.2019 - 22.09.2019
McDonalds
Готвач и служење на муштерии

Почетниот стрес брзо го надминав благодарение на дружбата со останатите вработени. Бидејќи бев вредна и се покажав, ме преместија на предна позиција да им служам на луѓето, а истовремено останав и во кујна. Останував до доцна за да ги организирам продуктите.

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака