You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Martin Todorovski

Исполнителен, лојален,точен, одговорен

Професионален опис


Апсолвент на Машински Факултет Скопје, поседувам вештини во Microsoft Office пакетот, Adobe Ilustrator, Adobe Photoshop, AutoCad.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Програмирање,

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, Еmail маркетинг, Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Машински Факултет Скопје
високо

Индустриско Инженерство и Менаџмент

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака