You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Огнен Киров Тодоровски

Одговорен, Прецизен

Професионален опис


Имам познавање од Java, C#, Javascript, React js. Имам изработувано повеќе проекти во наведените технологии кои се достапни на мојот github account.
https://github.com/Ognen67

Вештини


Категорија : Програмирање,

100

Дигитални вештини: Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Француски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака