You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Nadica Makreska

/

Професионален опис


/

Вештини


Категорија : Човечки ресурси, Друго, Дигитален маркетинг

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2016
Универзитет Св. Кирил и Методиј - Скопје
високо

Меѓународна трговија

Учество на обуки и тренинзи


2016
Sparkasse banka
Банкарство

/

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака