You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ervin Mamuti

.Јас сум исклучително организирана личност која е фокусирана на давање резултати. Додека сум секогаш реален кога поставувам цели, постојано развивам начини за ефикасно постигнување и често надминување на тие цели.

Професионален опис


Одговорност,упорност,искреност,

Вештини


Категорија : Право и сметководство, Дизајн,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Упорен,одговорен

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака