You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Oliver Stoilkovski

Професионален опис


Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2011
Универзитет за Туризам и Менаџмент Скопје
високо

Туризмологија

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


04.02.2013 - во тек
Т.Д Дидакс
Дистрибутер/Комерцијалист

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака