You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sara Atanasovska

Pofalni zborovi za mene

Професионален опис


Edna/ dve recenici so fensi zborovi za mojot profesionalen opis.

Вештини


Категорија : Е-бизнис, Дигитален маркетинг, Друго

100

Дигитални вештини: Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Преведување, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Грижа за корисници, Академско пишување, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Креативен, Критички размислувам, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака