You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Nikola Murgovski

Графички дизајнер

Професионален опис


Изработка на минималистички дизајни, лого, бизнис картичка, банери и флаери.

Вештини


Категорија : Дизајн,

100

Дигитални вештини: Графички дизајн,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака