You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Меланија Бошкова

Прецизна, одговорна и секогаш подготвена за стакнување на нови знаења и вештини

Професионален опис


Студентка по теориска математика од 4 година со голем интерес кон математичко програмирање и решавање на комплексни проблеми. Говорник на Студенстката конференција на младите уметници и научници СКУН, Скопје во 2020 година.

Вештини


Категорија : Друго, Дизајн

100

Дигитални вештини: Преведување, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Природно - математички факултет
високо

Теориска математика

Учество на обуки и тренинзи


2019
Студентски Парламент на ФИНКИ
Проектен менаџмент

3-дневна обука за стекнување на меки комуникациски вештини. Обуката се одвиваше во неколку сесии предавања и осмислување на реален проект со тимска работа.

Стекнати сертификати


2019
Студенски Парламент на ФИНКИ
Учество на семинарот за Проектен менаџмент
2020
Универзитетско Студентско Собрание при УКИМ
Одржано предавање на Студентската конференција СКУН

Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака