You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Марија Чавкова

Отворена, комуникативна и амбициозна личност која цели кон промена во светот!

Професионален опис


Јас сум дипломиран менаџер по Безбедност, одбрана и мир. Мојата професионална кариера досега е фокусирана на Маркетинг и Продажба. Професионално зборувам Англиски. Имам искуство со Програмирање, Дизајн, Директна продажба, Компјутери.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Програмирање, Дизајн

100

Дигитални вештини: Продажба, Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, SEO, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Графички дизајн, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски, Бугарски, Хрватски, Германски, Шпански,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2018
Св. Кирил и Методиј
високо

Безбедност, одбрана и мир

2014
СОУ Јане Сандански
средно

Економски техничар

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


21.07.2017 - 21.07.2019
World Ventures
Маркетинг и Продажба

01.05.2018 - 01.05.2019
Bu Coffee To Go
Шанкер

15.12.2019 - 15.03.2020
Pulse Fitness and Spa
Рецепционист

28.04.2020 - 28.09.2020
Riversoft
ИТ Продажба

05.05.2021 - во тек
Megantic
SEO Consultant

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака