You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Kristijan Topalov

Амбициозен и мотиватор

Професионален опис


Би сакал работа во индустрија, заедно со тим од различни области и знаења. Најважен дел во работата ми се комуникацијата и отвореноста

Вештини


Категорија : Друго, Човечки ресурси,

100

Дигитални вештини: Организација на настани, Селекција на човечки ресурси, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака