You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Сандра Николовска

Здраво! Јас сум Сандра и сум дипломиран PR менаџер кој обожува комуницирање со луѓе, настани, синергија и продуктивни денови :)

Професионален опис


За време на студиите на катедрата за Односи со Јавноста, со насока Корпоративно комуницирање, развив голем интерес за луѓето, нивната средина, начинот на кој комуницираат и организација на комуникацијата. Имам искуство во организација на настани, директна комуникација со клиенти и менаџирање на социјални медиуми (Facebook, Instagram, Linkedin).

Вештини


Категорија : Друго, Дигитален маркетинг,

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Грижа за корисници, Академско пишување,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Интерперсонални вештини

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2019
Правен факултет Јустинијан Први
високо

Односи со Јавност, Корпоративно Комуницирање

2015
СУГС Георги Димитров
средно

Општествено - хуманистички науки

Учество на обуки и тренинзи


2017
Texas Alcoholic Beverage Commission
T.A.B.C

2017
trainingnow.com
Texas Food Handler Safety

Стекнати сертификати


Работно искуство


01.01.2019 - 31.12.2020
Amigo
Sales Representative

Промовирање продажба, следење на моменталните барања и трендови на пазарот, професионален однос со клиенти кој се темели на лојалност и посветеност, решавање на проблеми/поплаки во најкраток рок, административни обврски.

01.11.2018 - 31.12.2018
Happiness Marketing
Social Media Intern

Креирање план на содржини, подготвување и креирање објави и извештаи, менаџирање на профили на социјални мрежи

01.05.2017 - 31.10.2017
The Woodlands Resort and Conference Center
Event Assistant

Поддршка на Event менџерот и Маркетинг тимот, извршување на зададени обврски, одговарање на телефонски повици и mailovi, пречекување гости/клиенти, организација на нивниот дочек/сместување и превоз.

02.10.2016 - 02.11.2016
Giffoni Film Festival
Volunteer

01.01.2011 - 31.12.2013
HERA
Volunteer

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака