You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Јована Андовска

Храбра, тимски играч

Професионален опис


Студент на смер Е-Бизнис со интерес кон дигиталниот маркетинг, веб дизајн и менаџмент, со желба за стекнување пракса и/или работа во споменатите области вклучувајќи го и дигиталниот маркетинг. Стекнато искуство од Попис2021 во улога на реонски инструктор, со изразени вештини: комуникациски, интерперсонални, решавање проблеми. Завршена три месечна пракса во Акселтра како дигитален маркетер.

Вештини


Категорија : Е-бизнис, Друго, Дигитален маркетинг

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, SEO, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Истражувања,

100

Лични карактеристики: Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Организираност

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Економски факултет
високо

Е-бизнис

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


2022
Google
Digital Marketing
2022
Pivara Skopje, Motiva DOO
Skills for success

Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака