You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ангела Стојаноска

Секогаш насмеана и ведра, полна со позитивна енергија.

Професионален опис


Одлични комуникациски вештини, добар слушател и способност за преговарање, особено во делот на продажба.
Менаџмент на време, добра организација и тимска работа се едни од главните вештини кои ги усовршив на проектите од кои бев дел.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Човечки ресурси, Друго

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, Подготовка на промотивни/ информативни текстови,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски, Хрватски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2020
СЕПУГС Васил Антевски Дрен
средно

Правен техничар

School of Economics and Business, University of Ljubljana
високо

International Business

Учество на обуки и тренинзи


2018
Kinderdorf Pestalozzi
IMPLEMENTATION OF CHILD RIGHTS

Тимска работа, комуникација и соработка со млади од Република Молдавија. Личен и духовен развој.

2020
Пивара Скопје
Вештини за успех

Комуникациски и менаџмент вештини.

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака