You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Merima Radoncikj

Communicative, ambitious and goal oriented

Професионален опис


Think outside the box and do the right thing even if no one is looking.

Вештини


Категорија : Човечки ресурси, Дизајн, Друго

100

Дигитални вештини: Public Relations Officer, Преведување, Организација на настани, Истражувања, Селекција на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Српски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака