You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Марко Дамески

Доверлива личност.

Професионален опис


Крајно мотивиран.

Вештини


Категорија : Друго, Човечки ресурси, Дигитален маркетинг

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Водење и ажурирање евиденции,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2021
СЕПУГС Васил Антевски-Дрен
средно

економски техничар

2017
ОУ Љубен Лапе
основно

основно образование

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака