You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Besarta Tefiki

амбициозни и креативни

Професионален опис


Како студент што ја заврши првата година на студии, можам да кажам дека мојата професија е една од најважните професии, особено сега во ова време на пандемија.
Дигитализацијата на нештата и неопходноста да бидетe онлајн ја прави мојата професија една од најважните.
битие

Вештини


Категорија : Програмирање, Друго

100

Дигитални вештини: Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници, Развивање на Android апликации, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Албански

100

Други јазици: Англиски, Турски, Македонски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


South East European University
високо

Computer Science

Учество на обуки и тренинзи


2021
Fluent -Skopje
Front end programming

At this training I learned how to program web-pages, so this means how to program in those languages of programming: HTML, CSS, and Java Script at the end. We also programmed a web-page as a example.

Стекнати сертификати


2021
CED-Center for Education and Development
RISE-Network for resources

Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака