You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ангела Антова

Дипломиран економист по департмант е-бизнис

Професионален опис


Комуникативна, посветена и организирана личност која се пронаоѓа во сферата на дигиталниот маркетинг и програмирањето. Стекнато знаење за web design, advertising on FB and Instagram, SEO, research и lead generation.

Вештини


Категорија : Е-бизнис, Дигитален маркетинг, Програмирање

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, SEO, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Развивање на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски, Шпански,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2020
УКИМ Економски Факултет
високо

е-бизнис

2016
СУГС Никола Карев
средно

природно математичко

Учество на обуки и тренинзи


2020
Brainster
Search Engine Optimization

SEO Audit, keyword analysis

2020
InterWorks
Advertising on FB and Instagram

Digital marketing strategy

2020
Shaw Academy
Web development

HTML, CSS, JavaScript

Стекнати сертификати


Работно искуство


05.06.2020 - 05.07.2020
AXELTRA: NEARSHORE SOFTWARE OUTSOURCING
Практикант

-Извршување активности за истражување на пазарот -Помаѓање за активности за интернет маркетинг -Активности за пред-продажба (lead generation, lead qualification) -Изнаоѓање кративни решенија за олеснување на работниот процес.

26.10.2020 - во тек
ЛИТЕРАТУРА.МК
Продавач

- Декларација за стоки, нивно сортирање и броење на истите - Поставување на книгите и другите додатоци на полици - Помагање и сервисирање на потрошувачите, како и осигурување дека тие заминуваат задоволни - Работа на каса со пари и картички.

01.06.2019 - 30.09.2019
ALCHEMY RESTAURANT
Помошник келнер

- Оддржување брза услуга, особено во гужви - Носење на храна од кујна до масата на гостинот - Помагање во куJната и исто така на хостесата - Одговарање на прашања и поплаки од гости, осигурување дека тие ќе си заминат задоволни.

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака