You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Hristijan Spirovski

Комуникативен, креативен, независен, посветен.

Професионален опис


Моментално студент без работно искуство, минимално искуство со Google Ads, познавање во областа на дигиталниот маркетинг како и управување со социјални медиуми, пишување контент.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Друго,

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, SEO, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Грижа за корисници, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака