You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Кристијан Марковски

дипломиран професионалец по мегународни Комуникации

Професионален опис


Здраво, јас сум Кристијан Марковски, дипломиран професионалец за меѓународна комуникација. Дипломирав во 2019 на Универзитет на Југоисточна Европа. Уште паралелно со студиите од 2016 до денес работам како продавач на уличното списание Лице в лице. При оваа работа запознавам многу луѓе и ги унапредувам моите комуникациски и продажни вештини. Уште од 2010 година сум активен волонгтер на Црвен крст, каде до пред пандемијата најчесто волонтирав како помагател на лица со посебни потреби и разни активности поврзани со поддршка на овие лица или други лица на кои им е неопходна нега. Особено ме исполнува кога со нашите активности успеваме да ги развеселиме, на пример на музички настани.

Во мојата идеална скора иднина, цел ми е да станам новинар во културно-забавна редакција на некој медиум. Моето идеално опкружување е тим во кој сите придонесуваат подеднакво, меѓусебно си помагаат и несебично делат меѓу себе.

Барам вработување или пракса во оддел за односи со јавност и маркетинг или во медиум.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Преведување, Лекторирање, Грижа за корисници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака