You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Елена Ангеловска

Лојална и работлива

Професионален опис


Личност која е организирана и навремена никогаш не ги пробива роковите и секогаш се усовршува

Вештини


Категорија : Дизајн, Дигитален маркетинг, Друго

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Графички дизајн, Водење и ажурирање евиденции, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


2016
Shaw Academy
Social media marketing

Маркетинг преку социјалните медиуми

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака