You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Христина Ѓоргиевска

одговорна, вредна, комуникативна, професионална, способност за работа во тим, креативна

Професионален опис


Со моето досегашно искуство, одлично знам да пишувам и уредувам текствои, ПР содржини, креирање на видеа и креативни постои за социјалните мрежи.
Имам искуство како новинар, исто така теле маркетинг и имам познавања од креирање на Инстаграм содржини.
Подготвена сум да учам нови работи и да го дадам својот максимум.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Видео продукција, Човечки ресурси

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, Еmail маркетинг, SEO, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Снимање видео, Видео монтажа, Видео продукција,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака