You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Gabriela Kuzmanovska

Решителна, организирана и упорна личност со цел да биде успешна.

Професионален опис


Студент на Факултетот за безбедност. Без посебно работно искуство, но подготвена за обука, учење на нови вештини и усовршување со цел вработување во реномирана компанија.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Академско пишување,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака