You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Jusein Rustemov

Динамична, толерантна,флекдибилна личност

Професионален опис


S

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Преведување, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2012
Гошо Викентиев
средно

Сообраќај - техничар за транспорт и шпедиција

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака