You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Рахилка Симонова

Програмер

Професионален опис


Програмер

Вештини


Категорија : Програмирање,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики:

100

Мајчин јазик: Label

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака