You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Андријана Алексовска

Љубител на литературата, пишаниот збор и јавното говорење; Студентка на информациони системи и технологии, со познавања од графичкиот дизајн и веб програмирање и дизајн

Професионален опис


MS Office
HTML, CSS и WordPress
RAD Studio, MS Access и MySQL
Графички дизајн
Пишување и јавно говорење
Организација и лидерство

Вештини


Категорија : Е-бизнис, Програмирање, Дигитален маркетинг

100

Дигитални вештини: Организациски вештини, Лидерски вештини, Управување со време, Управување со проекти, Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Македонски, Англиски, Бугарски, Српски, Шпански,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2019
СОУ Ѓорче Петров Крива Паланка
средно

Природно-математичка комбинација А

Југозападен Универзитет Неофит Рилски Благоевград
високо

Информациони системи и технологии

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака