You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Александар Ристоски

Студент на Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ)

Професионален опис


Познавање на програмските јазици C, C(pp), JavaScript, Java, Python.
Познавање на софтвери за статистичка анализа R.
Познавање на алатки при работа Github.

Вештини


Категорија : Програмирање, Друго,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака