You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Сандра Зафиров

Амбициозна, организирана, мотивирана и одговорна личност

Професионален опис


Амбициозна, истрајна, посветена и професионална во работењето. Континуирано насочена кон надоградување на постојните знаења и искуства. Врвни комуникациски вештини и способна за тимска соработка. Одлично го владеам и течно го зборувам англискиот јазик и имам солидно познавање на германскиот јазик.

Вештини


Категорија : Друго, Дигитален маркетинг, Човечки ресурси

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, Преведување, Лекторирање, Водење и ажурирање евиденции, Истражувања,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски, Германски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Филолошки факултет Блаже Конески
високо

Преведување и толкување

Учество на обуки и тренинзи


2020
Brainster
Основи на Проектен Менаџмент

2020
InterWorks
Комуникациски вештини

2020
Семос
Анализа и статистики на податоци во MS Excel

2021
Google Digital Garage
The fundamentals of Digital Marketing

2021
Google Digital Academy
Google Analytics Individual Qualification

2021
Едукативен центар на Пивара Скопје
Вештини за успех

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака