You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Илир Муртиши

Failure, but smart, game changer, not surrender.

Професионален опис


Студент по Општа Медицина, љубител на наука, спортови, уметност, книги.

Вештини


Категорија : Човечки ресурси,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Албански

100

Други јазици: Македонски, Англиски, Италијански, Турски, Германски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2018
СОУ Нико Нестор - Струга
средно

Медицина

Медицински факултет - Скопје
високо

Општа Медицина

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака