You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Амина Дрпљанин

Позитивна и љубезна

Професионален опис


Снаодлива, упорна и посветена личност. Мојот професионален поглед е да ја пронајдам својата работа во која ќе се чувствувам комфорно и ќе бидам од корист за заедницата и ќе се изградам како успешна женска индивидуа која ги руши предрасудите и стереотипите и на млади години би сакала да извршувам моќна улога во одговорно претпријатие. Се разбира, не би сакала да најдам работа во која по секоја цена би морала да го работам она во што не се пронаоѓам или стагнирам во своите компетенции и знаење.

Вештини


Категорија : Право и сметководство, Човечки ресурси,

100

Дигитални вештини: Сметководство,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Српски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака