You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Марија Башеска

Здраво! Јас сум Марија, 4-та година Економски факултет, смер Економија, со неисцрпна желба за учење нови работи.

Професионален опис


Имам искуство во маркетинг преку социјалните медиуми како и е-маил маркетинг. Имам познавање во алатките: Typeform, Mailchimp, Canva, Slack, Wordpress како и работа со CRMs.

Вештини


Категорија : Друго, Дигитален маркетинг, Човечки ресурси

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, Еmail маркетинг, SEO, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Преведување, Водење и ажурирање евиденции, Академско пишување,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака