You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Мила Гроздановска

Професионален опис


Вештини


Категорија : Човечки ресурси,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики: Креативен, Критички размислувам, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака