You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

aaa

/

Професионален опис


/

Вештини


Категорија : Човечки ресурси, Дигитален маркетинг, Друго

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, SEO, Графички дизајн, Преведување, Лекторирање, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Грижа за корисници, Академско пишување,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака