You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Маја Плачкоска

Професионален опис


Вештини


Категорија : Дизајн,

100

Дигитални вештини: Фотографија, Графички дизајн,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам, организирана, трпелива, брзо учи, снаодлива

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2018
Технолошко - Металуршки Факултет, Скопје
високо

Екологија

Учество на обуки и тренинзи


2021
Семос Компјутери Образовен Центар
Adobe Certified Associate Visual Design Specialist

работење во Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign

Стекнати сертификати


Работно искуство


01.12.2020 - 30.01.2021
Tegla
графички дизајнер

изработка на идентитет на бренд (лого, амбалажи за 3 производи, социјални мрежи)

Портфолио


Онлајн
Портфолио
https://www.behance.net/majaplacka

Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака