You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Aleksandra Sipkovska

Мотивирана и посветена

Професионален опис


Добри лидерски вештини, тимски играч, работам под притисок, знам да менаџирам со времето и да ги поставувам приоритетите на прво место, зборувам повеќе јазици, се снаоѓам во секаква средина

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Преведување, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Шпански, Германски, Англиски, Српски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака