You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Filip Andonov

Enthusiastic, ambitious, team player.

Професионален опис


Enthusiastic Agile Tester eager to contribute to team success through hard work, attention
to detail and excellent organizational skills

Вештини


Категорија : Програмирање,

100

Дигитални вештини: Quality Assurance, Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака