You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Andrej Kostov

Одличен во решавање на логички проблеми

Професионален опис


Тимски играч, навремено завршување на задачите, професионалност во работата

Вештини


Категорија : Програмирање, Е-бизнис, Друго

100

Дигитални вештини: Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници, Преведување, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2015
СУГС Владо Тасевски
средно

Транспорт и Шпедиција

Учество на обуки и тренинзи


2020
Code Academy
Full Stack Ruby on Rails Developer

Ruby, Ruby on Rails, RSpec, Git, HTML, CSS, Javascript, Restful web, SQL

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака