You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Јован Делиманов

Динамичен , Екстровертен , Амбициозен , Одговорен

Професионален опис


Вештини : Нумерички вештини, Комуникациски и презентациски вештини, Креативност
Искуства : Практична работа во EVN Macedonia во сектор за човечки ресурси, одржување и нови приклучоци, искуства од сертифицирани обуки и семинари.
Интереси и професионален поглед : Како студент на ФЕИТ моите амбиции се остварување во областа на инженерството поточно стекнување практична настава и работа во областите на : електроенергетиката, применета физика, дигитален проектен менаџмент, фотоволтаични системи , интегрирање на обновливи извори на енергија и компјутерско моделирање на системи, дизајн , продукција , маркетинг и анализи.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Дизајн, Видео продукција

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, Еmail маркетинг, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Графички дизајн, Веб-дизајн, Анимација, Видео продукција,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски, Шпански, Француски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


2021
CRFD Global in Ukraine April 2021
Basic rules of cyber hygiene

Запознавање со поимот cyber hygiene преку креативни видео записи - работилници. Стекнати вештини за заштита на лични податоци на сите социјални мрежи , заштита на персонален компјутер, мобилен уред и е-маил.

2021
Пивара Скопје и Мотива
Вештини за успех

Учество на 72 и 73 обука извршена од Мотива - авторизиран центар за менаџмент образование и обука преку која се стекнав со вештини поврзани со : подготовка на CV и Cover letter, практични примери од интервју за работа, насоки и методи за интервју, мотивација за успех и вештини

2021
Best Skopje
Days of Project Management

Вовед во Проектен Менаџмент Фази на проектен менаџмент Алатки кои се користат во проектниот менаџмент и улогата на проектниот менаџер Меки вештини кои секој проектен менаџер треба да ги поседува. Примена на проектниот менаџмент во различни индустрии

2021
Best Skopje
Soft Skills

Сертифицирана обука за меки вештини : Oрганизирање на време, Јавно говорење, Лидерство, Решавање конфликти.

Стекнати сертификати


Работно искуство


01.07.2019 - 31.07.2019
ЕVN Macedonia
Практикант

Практикант во сектор за човечки ресурси, одржување и нови приклучоци.

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака