You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Десанка Мантева

Тежнеам кон успеси,амбициозна и млада девојка која сака да достигне резултати.

Професионален опис


Неуморно сум наклонета кон извешување на сите обрврски без одложување.
Храбра сум за преземање на ризици за подобар капитал.

Вештини


Категорија : Право и сметководство, Човечки ресурси,

100

Дигитални вештини: Составување договори , Сметководство, Селекција на човечки ресурси, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам, Храбра,Амбициозна,упорна

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Правен факултет Јустинијан I Скопје
високо

Правни студии

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


01.06.2021 - 01.09.2021
Нотарска канцеларија
Практикант

Се стекнав со потребното искуство во сите свери нс правото.Неуморно учев и бев жедна за развој.Секојдневно пишував тужби,жалби,договори,исто така и присуствував на судења.

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака