You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ивана Недева

Комуникативна,одговорна, добра, организирана личност...

Професионален опис


Дипломиран правник од областа на казненото право, поседувам искуство и супериорни вештини за комуницирање кои ќе се покажат како предност за вашата компанија. Бев учесник на симулирани судења, конференции, семинари,...

Вештини


Категорија : Право и сметководство,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


2021
Едукативен центар на Пивара Скопје
Обука вештини за успех

Стекнати сертификати


2020
Goce Delcev University in Stip, Faculty of Law
Social changes in the global world

Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака