You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Даринка Костадинова

Тимски работник

Професионален опис


Немам работно искуство, но имам учествувано во над 5 младински размени.

Вештини


Категорија : Друго, Е-бизнис,

100

Дигитални вештини: Истражувања, Грижа за корисници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака