You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Стефани Мицевска

Проактивен студент секогаш отворен за нови искуства и унапредување на личниот и професионален живот

Професионален опис


Заинтересирана за маркетинг, графички дизајн и проектен менаџмент

Вештини


Категорија : Дизајн, Дигитален маркетинг, Друго

100

Дигитални вештини: Брендинг, Проектен менаџмент, Дизајн за принт, Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, Еmail маркетинг, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Графички дизајн, Организација на настани,

100

Лични карактеристики: Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам, Стратегиско планирање

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


УКИМ Економски факултет - Скопје
високо

Маркетинг

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака