You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Arbesa

Assistant

Професионален опис


..

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Право и сметководство, Друго

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, Еmail маркетинг, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Составување договори , Административно право, Сметководство,

100

Лични карактеристики: Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Албански

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака