You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Dehar Sejdija

Професионален опис


Вештини


Категорија : Човечки ресурси, Друго,

100

Дигитални вештини: Преведување, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Грижа за корисници, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Албански

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака