You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Софија Доневска

Економско образована со долгогодишно искуство во полето на поддршка на корисници, маркетинг и преведување.

Професионален опис


Комуникациски вештини, креативност, флексибилност и брзо учење. Интернационално искуство, желба за надградба во полето грижа за корисници.

Вештини


Категорија : Друго, Човечки ресурси, Е-бизнис

100

Дигитални вештини: Преведување, Лекторирање, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Грижа за корисници, Техничка поддршка, Селекција на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Српски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака