You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Snezana Ristovska

Професионален опис


Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Дизајн, Е-бизнис

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, SEO, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Графички дизајн, Веб-дизајн,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


13.06.2021 - 13.08.2021
Анита Ристовска
Административен асистент

- подготовка на документација за сметководство - изработка на договри - архивирање на договори - внесување на податоци во систем

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака