You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Александар Дивитаров

високо мотивирана личност и одлучна личност

Професионален опис


Се сметам себеси за високо мотивирана, одлучна и сигурна личност. Секогаш се стремам кон подобрување и надополнување на моето знаење но и имплементирање на истото преку зададените задачи и цели.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Право и сметководство, Е-бизнис

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Административно право,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам, лидерство флексибилност тимска работа

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2020
СОТУ Ѓорѓи Наумов - Битола
средно

Електротехника

Факултет за Безбедност - Скопје
високо

Криминалистика

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


2013
Интерактивна мрежа за Образование и Ресурси
Сертификат за учество во проектот Безбедни и сигурни млади
2019
БАС Академија
Сертификат за успешна реализација на обуката БАСТИОН
2018
Факултет за ИКТ-Битола
Сертификат учество на натпреварот во програмирањеCodeCUP2018

Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака