You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Симона Ангеловска

Професионален опис


Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Човечки ресурси, Дизајн

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, Селекција на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


УГД
високо

Инженерство за заштита на животната средина

Учество на обуки и тренинзи


2020
Mladi Hub
Microsoft Excel

Структура на Microsoft Excel Кратенки за поефикасно и побрзо извршување на функциите Форматирање на броеви и текст Дизајн за подобро прикажување на податоците Формули, типови на формули, елементи во формули и функции

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака